Νέο μέλος στην Παράταξή μας!

Δημοσιεύτηκε 9 Αυγούστου 2023

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας την Ελένη (Έλντα) Ευστρατίου. Η Έλντα έχει ολοκληρώσει το τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Bradford της Μεγάλης Βρετανίας. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και έχει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις/ Διπλωματία από το Πανεπιστήμιο του Reading της Μεγάλης Βρετανίας.  Είναι κόρη της Κρανιδιώτη Ευστρατίου Νίκου και της Πορτοχελιώτισσας Βέργα Καλομοίρας. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Από το 2004, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, εργάζεται διαρκώς και αδιάλειπτα στη Βουλή των Ελλήνων, ως επιστημονικός συνεργάτης των Βουλευτών της Ν.Δ Χρυσής Βασιλείου Δικηγόρου και Βουλευτή Δωδεκαννήσου, Νατάσας Ράγιου Δημοσιογράφου και Βουλευτή Αχαΐας, Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου Ιατρού και Βουλευτή Ευβοίας (εργάστηκε επίσης και στο Υπουργείο Τουρισμού, ως επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργού 2008-2009 και μετά στη Βουλή όπου ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος) και τέλος του Γιάννη Ανδριανού Δημοσιογράφου και Βουλευτή Αργολίδας (πάλι εδώ εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης του στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού), όπου ο Γιάννης Ανδριανός ήταν Υφυπουργός, επί Πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά.

Λόγω των σπουδών της και της επαγγελματικής της ενασχόλησης, είναι έντονο το ενδιαφέρον της για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θέλει να συμβάλει στην πρόοδο του τόπου μας.

Καλή επιτυχία στην πορεία μας για το Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *