Ο εξαφανισμένος Κοινοτικός Σύμβουλος Πόρτο Χελίου

Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2023

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με το ψηφοδέλτιο της «Δυνατής Ερμιονίδας» του κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, συμμετείχε ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Πόρτο Χελίου μόνιμος υπάλληλος της ΔΕΥΑΕΡ.

Με ανακοίνωση της Παράταξης «Ερμιονίδα-Βήμα στο Αύριο», αλλά και στην  τελευταία μας προεκλογική συγκέντρωση στο Πόρτο Χέλι, είχαμε ζητήσει να ενημερώσουν τους πολίτες, τόσο ο επικεφαλής της παράταξης, όσο και ο ίδιος ο υποψήφιος, σε περίπτωση που εκλεγεί ποια θέση θα επιλέξει: τη δουλειά του στη ΔΕΥΑΕΡ ή τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου, αφού και τα δύο δεν είναι συμβατά.

Ποτέ δεν εδόθη η αναγκαία διευκρίνιση στους πολίτες από κανέναν από τους δύο.

Εκλέγεται ο συγκεκριμένος υποψήφιος, δεύτερος κατά σειρά, με 162 ψήφους.

Στην ορκωμοσία των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Ερμιονίδας που πραγματοποιήθηκε στις 17-12-23, εμφανίστηκε και ορκίστηκε ο επόμενος κατά σειρά ψήφων Κοινοτικός Σύμβουλος και όχι ο εν λόγω.

Τι συνέβη λοιπόν;

Είναι προφανές ότι  αιτία είναι σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών που έβαζε τα πράγματα στη θέση τους.

Άραγε, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος, νιώθουν την ανάγκη να απολογηθούν στους πολίτες που ξεγέλασαν και υφάρπαξαν την ψήφο τους, αλλά και γενικότερα θα ζητήσουν συγνώμη από όλους τους δημότες για την επιρροή που προκάλεσαν στο συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα;

Κρανίδι 18 Δεκεμβρίου 2023

Γιάννης Μαργέτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *