Λαϊκισμοί…

Δημοσιεύτηκε 18 Δεκεμβρίου 2023

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Ερμιονίδας δεν απαντά στα ερωτήματα που πολύ συγκεκριμένα τίθενται. Παραδέχεται ότι τόσο ό ίδιος όσο και ο υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος γνώριζαν ότι μετά τις εκλογές ο Σύμβουλος ήταν υποχρεωμένος να επιλέξει αν θα μείνει στη δουλειά του ή θα διατηρήσει το αιρετό αξίωμα. Το ερώτημά μας ήταν αν γνωστοποίησαν στους πολίτες και οι δύο κάτι που ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα συμβεί ή το απέκρυψαν, αν και ερωτήθηκαν από εμάς δημόσια. Κατόπιν αυτών είναι απολύτως παραπλανητικό το ερώτημα προς εμένα αν επιθυμώ να μην εφαρμοστεί ο νόμος. Η εφαρμογή του, που είναι επιβεβλημένη να γίνει, δεν υποκαθιστά το έλλειμμα στην ουσιαστική πληροφόρηση των πολιτών.

Επιπλέον, με τη  σημερινή ανακοίνωσή του αποδεικνύει εν τοις πράγμασι την παντελή άγνοια των τοπικών πραγμάτων.

Να τον ενημερώσω, λοιπόν, ότι οι Κοιλαδιώτες ναυτικοί μπορεί να απουσιάζουν μεγάλα χρονικά διαστήματα, ωστόσο και στις οικογένειές τους είναι παρόντες κάθε λεπτό και τα προβλήματα του χωριού γνωρίζουν άριστα, έχουν δε την τεχνογνωσία και τη θέληση να αγωνιστούν για την επίλυσή τους και έχουν προσφέρει πολλά στον τόπο τους. Εξάλλου, μήπως γνωρίζει εκ των προτέρων τον προγραμματισμό του κάθε ναυτικού και τον χρόνο που αυτός θα ταξιδεύει ή θα είναι στο σπίτι του;

Σε ό,τι αφορά την ενότητα της κοινωνίας εμείς δείχνουμε εμπράκτως πως μας ενδιαφέρει, ο ίδιος μετά τις εκλογές ξεκίνησε τις μηνύσεις.

Αναφορικά με  τους λαϊκισμούς για στοχοποιήσεις Κοινοτήτων δεν θα τον ακολουθήσουμε. Τα θέματα της δικαιοσύνης θα λυθούν ενώπιόν της και όχι μέσω ανακοινώσεων, αφού σύμφωνα με το Ελληνικό και όλα τα προοδευτικά Συντάγματα, στις σύγχρονες δημοκρατίες ο έλεγχος του κύρους των εκλογών γίνεται από τα Δικαστήρια.

Κρανίδι 18 Δεκεμβρίου 2023

Γιάννης Μαργέτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *