Λίθοι, ξύλα, κέραμοι ατάκτως ερριμμένα…

Δημοσιεύτηκε 4 Ιανουαρίου 2023

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Το Γραφείο Δημάρχου στο Δήμο Ερμιονίδας, παρεμβαίνει στο δημόσιο διάλογο, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας, χωρίς κάποιος να διαβάζει  πρώτα προσεκτικά τις ανακοινώσεις στις οποίες απαντά, όπως συμβαίνει με το Δελτίο Τύπου της 03-12-2022, στο οποίο κυριαρχούν οι ανακρίβειες.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι είχα τυχαία συνάντηση σε έκθεση τοπικών προϊόντων με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Άγγελο Χρονά και συζητήσαμε για το θέμα της δημιουργίας Τομέα Ε.Κ.Α.Β στην Ερμιονίδα.

Η πραγματικότητα είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχω συναντηθεί ποτέ δια ζώσης με τον κ. Χρονά.

Παρακολουθώ βέβαια με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις ορθές παρεμβάσεις του όσον αφορά τη δημιουργία του εν λόγω Τομέα και δημόσια έχω αναφερθεί στο σταθερό ενδιαφέρον του.

Με τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β κ. Παναγιώτη Κουτσουμπέλη

Η πραγματικότητα επίσης είναι ότι συναντήθηκα με τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β κ. Παναγιώτη Κουτσουμπέλη στις 19 Νοεμβρίου 2022, στην έκθεση “ΠελοπόννησοςEXPO2022», πράγμα που αποκρύπτεται στο ΔελτίοΤύπου. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού, αφού το e mail για τη δημιουργία του Τομέα Ε.Κ.Α.Β στην Ερμιονίδα, από εμένα προς τη Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β απεστάλη στις 15 Νοεμβρίου 2022 και στις 16 Νοεμβρίου ο Αντιπρόεδρος επρόκειτο να βρίσκεται στην Αργολίδα, και συγκεκριμένα στην EXPO2022, όπου το Ε.Κ.Α.Β συμμετείχε με δικό του περίπτερο. Έτσι, επελέγη ως χώρος συνάντησης το περίπτερο του Ε.Κ.Α.Β.

Υ.Γ Επειδή ο διάλογος στο δημόσιο βίο πρέπει να γίνεται με διαφάνεια, οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τους συντάκτες των επιστολών.

Κρανίδι 04-01-2023

Γιάννης Μαργέτας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *