Δελτίο τύπου

Δημοσιεύτηκε 20 Μαρτίου 2024

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Το πρόβλημα είναι εμφανές πια και στον τελευταίο πολίτη. Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας μπερδεύει και δε θέλει να κατανοήσει τη διαφορά, μεταξύ της υποψηφιότητας μόνιμου υπαλλήλου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης  Αποχέτευσης  Ερμιονίδας, όπου ο νόμος απαγορεύει στο ίδιο πρόσωπο να κατέχει τις δύο ιδιότητες (δηλαδή απαγορεύεται να συνεχίσει να εργάζεται στη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ και να είναι εκλεγμένος Κοινοτικός Σύμβουλος), με την υποψηφιότητα ενός ναυτικού, όπου κανένα νομικό κώλυμα δεν υπάρχει για υποχρεωτική επιλογή μεταξύ της μίας ή της άλλης ιδιότητας.

Οι Κοιλαδιώτες όντες ναυτικοί, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο προγραμματισμός ενός ναυτικού αλλάζει ανάλογα με τις εργασιακές ή προσωπικές του συνθήκες. Γνωρίζοντας την αγάπη του συγκεκριμένου συμπολίτη τους για τον ιδιαίτερη πατρίδα του και την διαχρονικά  σιωπηρή βοήθεια του προς αυτήν και τους κατοίκους της, τον τίμησαν με την ψήφο τους, γιατί οι Κοιλαδιώτες τιμούν πάντα και εκτιμούν τους ανθρώπους της θάλασσας και του μόχθου.

Παραθέτουμε την επιστολή παραίτησης του κ Γερακίτη Νικόλαου.

                                                  «  Προς τον

                                                    Δήμαρχο Ερμιονίδας

                                                    κ. Γεωργόπουλο Ιωάννη,

κ. Δήμαρχε,

Σας γνωστοποιώ την απόφασή μου για παραίτηση από το αξίωμα του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Κοιλάδας του Δήμου Ερμιονίδας. Στόχος μου ήταν από το Πάσχα να ξεμπαρκάρω και να μπορώ να ασκήσω τα καθήκοντά μου με φυσική παρουσία. Ωστόσο αναδιάρθρωση στο προσωπικό της εταιρείας που εργάζομαι είχε ως συνέπεια την αναπροσαρμογή των σχεδίων μου και τη συνέχιση της εργασίας μου για απροσδιόριστο τη στιγμή αυτή διάστημα. Το ενδιαφέρον μου για τα θέματα της ιδιαίτερης πατρίδας μου παραμένει πάντα αμείωτο και χωρίς την τυπική θέση του συμβούλου, τιμώντας τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, θα εργάζομαι και θα προσφέρω με κάθε τρόπο για το καλό του τόπου μου.

Με τιμή,

Γερακίτης Νικόλαος του Ιωάννη

Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κοιλάδας

Δήμου Ερμιονίδας.»

Τέλος επισημαίνουμε στον Δήμαρχο Ερμιονίδας ότι οι υπεραπλουστεύσεις και οι συγκρίσεις ανόμοιων πραγμάτων, δεν προάγουν την τοπική δημοκρατία.

Κρανίδι 19 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μαργέτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *