Δελτίο Τύπου για το Ειρηνοδικείο Μάσσητος

Δημοσιεύτηκε 18 Απριλίου 2024

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Νέο παραλήρημα από τη Δημοτική ιστοσελίδα του Δημάρχου Ερμιονίδας για το θέμα του Ειρηνοδικείου Μάσσητος.

Σε ένα θέμα που είναι σε εξέλιξη, που υπάρχει δυναμική και ο κύριος σκοπός μας  είναι η ενίσχυση της διαπραγματευτικής μας θέσης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας διεκδικεί σε ορισμένα θέματα να μην κάνει αναφορά κανείς άλλος λες και έχει κατοχυρώσει αποκλειστικά δικαιώματα.

Εμείς,  έχοντας ως κυρίαρχο σκοπό την επίτευξη του στόχου που είναι η παραμονή στης δικαστικής δομής στην Ερμιονίδα με τη μορφή του Περιφερειακού Πρωτοδικείου Μάσσητος, προσαρμόσαμε την πρότασή μας και προτείνουμε τη συγχώνευση του Ειρηνοδικείου Σπετσών στο Μεταβατικό Πρωτοδικείο Μάσσητος, αφού και μόνο η συγχώνευση αυτή εφόσον, πραγματοποιηθεί, δίνει στο νέο Πρωτοδικείο τον ικανό αριθμό υποθέσεων για να είναι βιώσιμο.

Εξάλλου, τη στιγμή αυτή διαφαίνεται ότι προκρίνεται η δημιουργία Μεταβατικού Πρωτοδικείου και στον Πόρο, όπου θα μεταφερθούν οι υποθέσεις Ύδρας και Τροιζηνίας.

Με τη λογική που υποστηρίζει ο Δήμαρχος, ότι δηλαδή εμείς δεν έπρεπε να αναφερθούμε στα Ειρηνοδικεία του Αργοσαρωνικού, επειδή είχε αναφερθεί πρώτος αυτός , τότε και ο ίδιος δεν έπρεπε να αναφερθεί στο κτιριακό θέμα που η παράταξή μας ανέδειξε από το Δημοτικό Συμβούλιο ως καθοριστικό στη διαπραγμάτευση.

Ας κοιτάξουμε την ουσία του θέματος και όχι από τη μια πλευρά να ζητά ομόφωνο ψήφισμα από του Δημοτικούς Συμβούλους, να δηλώνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων θα κληθούμε να πάμε όλοι μαζί στον Υπουργό και στην πράξη  όχι μόνο να μην το υλοποιεί αλλά, να προσπαθεί να περιχαρακώνει το θέμα λες και έχει την αποκλειστική εργολαβία.

Κρανίδι 18 Απριλίου 2024

Γιάννης Μαργέτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *