Δελτίο Τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Απριλίου 2024

Δημοσιεύτηκε 12 Απριλίου 2024

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Να ενημερώσουμε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, ότι ο διάλογος γίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα θέματα που συζητούνται σε αυτό και όχι μέσω κοινωνικών δικτύων.

Γιατί την ερώτηση που θέτει σήμερα 12 Απριλίου δεν την έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9 Απριλίου, την ώρα που συζητιόταν το επίμαχο θέμα, ώστε να του απαντήσει τόσο ο Δημοτικός Σύμβουλος όσο και εγώ;

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρεται στο νόμο 3852/2010 αρθρ. 68: «Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν απεριόριστο δικαίωμα γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του  συμφέροντος του συνόλου των πολιτών.»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξής μας, λειτουργούν μέσα σε αυτό το πνεύμα. Ισχύει το ίδιο και για τους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής του;

Ας αντισταθεί λοιπόν στους υποβολείς του και ας τους εξηγήσει ότι την ώρα που έπρεπε δεν τέθηκαν τα ερωτήματα που τους απασχολούν εκ των υστέρων.

Όσο για τα συμπεράσματά του με λογικά άλματα, στο θέμα της βελτίωσης του οδικού δικτύου, ευτυχώς με την πρόοδο της τεχνολογίας οι δημότες  άκουσαν και είδαν και δεν μπορεί να τους παρασύρει.

Τελικά, όση σκόνη και να σηκώσει όση παραπληροφόρηση και να προσπαθήσει να διοχετεύσει, οι Δημόσιες Υπηρεσίες  στην Ερμιονίδα κλείνουν  επί Δημαρχίας Γεωργόπουλου.

Κρανίδι 12 Απριλίου 2024

Γιάννης Μαργέτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *